Sobre l’Abstenció del PP de Canovelles a la moció contra els rumors

febrero 08 08:27 2015 Print This Article

cartaslDes de PP Canovelles, estem molt sorpresos per la campanya de desprestigi que l’ajuntament de Canovelles ens ha fet aquesta setmana, per la nostra abstenció de vot en la proposta de que cap partit polític utilitzi rumors enfront la diversitat cultural al municipi en campanya electoral.

No entenem aquesta excessiva fixació i  preocupació  amb que el PP s’hagi abstingut sabent el perquè d’aquesta decisió per part del PSC de Canovelles.

Es que ja estan en campanya, que ens tenen por ?

PP Canovelles està totalment d’acord amb aquest punt del ple , i així consta en l’acta del ple de gener ,sempre estarem a favor de qualsevol actuació que millori la cohesió social.

El que no està d’acord i així també es va fer constar en l’acta del ple , és que un partit  ,en aquest cas  PSC, li digui com ha de fer la seva acció política i fer les coses , en la seva campanya electoral.

Creiem que com a partit al igual que com a ciutadans, cadascú es lliure d’expressar les seves idees i opinions lliurement, i per tant sense censura , ja que el dret  a la llibertat d’expressió és un dret fonamental  contemplat a la constitució espanyola ( art 20 ) al igual que a de la Declaració Universal dels Drets Humans ( art 19) .

Ens preguntem si també presentaran mocions als propers plens  sobre la utilització dels possibles rumors que puguin sortir en campanya , de que a escassos 4 mesos de les eleccions l’alcalde comença a fer obres i arreglar les coses que no ha fet en 4 anys, de que no es pot dir res sobre que Canovelles té els carrers molt bruts, sobre l’excessiu  IBI que assumeixen els ciutadans, sobre la poca transparència de l’ajuntament, sobre la figura del propi alcalde.

Atentament,

Grup Municipal  PP Canovelles

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225