Un orfebre, no un cirurgià de ferro

febrero 01 09:19 2015 Print This Article

cartaslLa missió del Govern d’Espanya, donada la gravetat del moment, consisteix a prendre decisions que, pel bé de tots els espanyols, resolguin els conflictes que amenacen l’ordre institucional i la convivència. És veritat que el cansament, la frustració i la sensació d’orfandat, pel cas de Catalunya algunes postures rupturistes, conviden a molts a exigir al Govern de Mariano Rajoy una contundència que de vegades té més de destrucció del contrari que d’exercici raonable del poder. D’altres, sense valorar les conseqüències, semblen estar reclamant l’explosió del sistema. Uns i altres obliden que en situacions dures com aquesta són precisament les institucions les que garanteixen l’estabilitat i el mínim de continuïtat necessària. No té sentit jugar a deslegitimar el Govern d’Espanya amb proclames catastrofistes que pretenen fer creure a la ciutadania que el nostre és un Estat fallit. Certament, necessitem un orfebre, no un cirurgià de ferro.

José Morales Martín

  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225