Fanatisme i responsabilitat

enero 23 09:42 2015 Print This Article

domingoBé poc podran fer els polítics que pugnen pel diàleg i la diplomàcia per mantenir en un nivell acceptable les necessàries relacions amb el món islàmic, mentre alguns mitjans s’entestin en ofendre les conviccions religioses de milions de persones que amb prou feines han conegut la llibertat. Les recents declaracions del Papa als periodistes que han seguit el seu viatge asiàtic, en què va assenyalar la responsabilitat i els límits inherents a la llibertat d’expressió, amb prou feines han estat compreses per aquests mitjans, que al seu torn tracten també d’imposar el seu rebuig a qualsevol tipus de religió, en un fanatisme laïcista que és aliè a la veritable tradició europea.

Jesús Domingo Martínez

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225