Millor 2015?

enero 15 15:12 2015 Print This Article
domingoLa repulsa generalitzada de la societat cap als polítics ha arribat a cotes desconegudes fins ara a Espanya. S’exigeix exemplaritat als polítics i no en tenim prou l’explicació de Maria-Dolores de Cospedal que la corrupció en els polítics és la que existeix en la societat: sense entrar en més consideracions, penso -crec que com la majoria- que la corrupció política és superior a la que existeix en la societat, i exigeix molts canvis en els partits polítics. Als polítics se’ls demana que no s’aprofitin de la seva condició per a tot, que treballin i que no visquin tan pendents de sortir a la foto. En cas contrari, quan subratlla qualsevol càrrec polític que pateix i viu els problemes de tots, amb les seves petites actuacions segueixen ancorats en una manera d’exercir la política que enrabieta. D’aquesta ràbia social cap als polítics clàssics s’està nodrint el partit “Podem”, gairebé sense importar el seu programa o encara que ho vagi variant gairebé cada setmana. Castigar els polítics de sempre predomina sobre altres qüestions, i això és un gran perill. Però han de canviar els polítics de sempre: cares noves i noves cares és el que es reclama. Dins d’aquest “millor 2015”, estic convençut que la situació laboral i econòmica millorarà. Com em comentava un amic amb sorna, és l’avantatge que hi hagi eleccions periòdiques: que per arrencar vots, els partits aproven mesures que beneficien als ciutadans de manera immediata. El risc és que només hi hagi mesures electoralistes, fugaços. Tres cites electorals molt importants, en què els polítics tenen el deure de presentar-se amb una altra actitud, amb canvis, perquè després els ciutadans votem amb el cap i el cor, i no amb la bilis acumulada, que no és poca.

Jesús Domingo Martínez

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225