Les solucions policials, però també culturals i educatives

enero 11 15:29 2015 Print This Article

cartaslDavant els terribles esdeveniments de París, però especialment davant la violència que des de fa mesos i anys colpeja especialment als cristians de l’Orient Mitjà, totes les autoritats religioses del Islam han de condemnar amb rotunditat el que ha passat a París i el que està succeint a l’Orient Mitjà. Han de repetir amb claredat que el terrorisme no és veritable Islam. No pot quedar ombra de dubte. Els joves que abracen una ideologia tan destructiva com el yihadismo assumeixen la responsabilitat de matar perquè amb aquesta acció busquen una sortida al nihilisme. Les solucions, per això, han de ser policials i polítiques, però també, no ho oblidem, culturals i educatives.

Jesús Martínez Madrid

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225