Presos i presos

noviembre 20 14:30 2014 Print This Article

cartaslNo tots són iguals . Jo faria una distinció ja que els presos comun , en moltes ocasions , han delinquit fruit de famílies moltes vegades desestructurades i amb molts problemes i tampoc se´ls ha pogut donar cap  tipus de formació.

Però , els que han tingut tot tipus de formació tindran bons abogats quan els altres s´han de conformar amb abogats d’ofici,  però aquests que ho han tingut tot se´ls hauria de treure i deixar-los un temps amb una miserable pensió com desgraciadament molta gent està vivint a dia d’avui.

 

Anna Maria Muntada Batlle

Granollers

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.