CDC del Vallès Oriental recolza de forma absoluta al President Mas

noviembre 17 17:21 2014 Print This Article

cartaslDavant el fet de presentar una querella per part del fiscal general de l’Estat contra el president del Govern, Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega, i la consellera Irene Rigau, Convergència Democràtica de Catalunya del Vallès Oriental manifesta que: Recolzem de manera absoluta el President Artur Mas, la Vicepresidenta Joana Ortega i la Consellera Irene Rigau.
Condemnem l’actitud repressiva, retrògrada i antidemocràtica de l’estat espanyol davant de la negació persistent del dret a decidir de les catalanes i els catalans.
Denunciem la línia d’actuació del govern de Partit Popular que criminalitza les mobilitzacions ciutadanes i la llibertat d’expressió.
Ens reafirmem en el posicionament col·lectiu de la majoria del poble català que vol ser reconegut com a subjecte polític sobirà a tots els efectes i, per tant, constituir-nos com a un NOU ESTAT D’EUROPA
Assumim se manera ferma i col·lectiva totes les responsabilitats i conseqüències que se’n puguin derivar.
Tanmateix conegut el Full de Ruta presentat per President Mas el passat 25 de novembre manifestem que:
Recolzem i estem d’acord amb el contingut de la proposta i la considerem positiva i adequada al procés per a aconseguir la independència de Catalunya
Convergència Democràtica de Catalunya del Vallès Oriental

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.