EUiA de Les Franqueses dona el seu suport a Les Franqueses Imagina (LFI)

noviembre 15 15:27 2014 Print This Article

cartaslL’assemblea local d’Esquerra Unida i Alternativa de Les Franqueses del Vallès vol manifestar públicament el seu suport i adhesió a l’assemblea popular, associació i candidatura unitària de Les Franqueses Imagina.
EUiA de Les Franqueses valora molt positivament l’experiència d’aquests quatre anys de treball conjunt a LFI amb companys i companyes de procedència molt diversa i enriquidora. Tant a l’assemblea com a l’ajuntament l’experiència de LFI ha estat totalment positiva. Mostrant-se LFI com un veritable exemple de confluència i unitat de les forces progressistes i de lluita continuada als carrers i institucions del nostre municipi.
EUiA va reafirmar a la 6a Assemblea Nacional de 2012 la seva voluntat de construir un nou espai unitari i de lluita que englobes tota l’esquerra alternativa de Catalunya. A Les Franqueses del Vallès, aquest nou espai pot tenir un bon exemple en l’assemblea popular de LFI.
EUiA de Les Franqueses manifesta públicament la seva voluntat de continuar participant a LFI i treballant per fer l’assemblea de LFI cada cop més potent i rellevant al municipi, aportant el treball i esforç de la seva militància.
Considerem que el funcionament assembleari basat en 5 principis bàsics (Radicalitat democràtica, ètica i transparència, justícia social, desenvolupament sostenible i defensa del dret a decidir) fan de LFI un espai exemplar per consolidar un espai de lluita i transformació plural i engrescador.
També volem fer públic la crida a totes les organitzacions, partits, forces i ciutadans i ciutadanes de l’esquerra transformadora i alternativa de Les Franqueses del Vallès a confluir i sumar forces a l’assemblea popular de LFI.
Entre totes i tots guanyarem Les Franqueses del Vallès pel seu poble. Poble a poble, ciutat a ciutat, construïm poder popular.

Assemblea local de Les Franqueses del Vallès.
21 de novembre de 2014, Les Franqueses del Vallès.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225