ICV de Vallromanes denuncia haber encontrado papeletas con el Sí-Sí marcado en la recepción del Ayuntamiento

noviembre 06 15:18 2014 Print This Article

vallromanes-paperetes

ICV de Vallromanes nos ha enviado la siguiente carta con la foto que la ilustra en la que se pueden ver, en la recepción de la casa consistorial de la localidad, papeletas para el proceso participativo del próximo domingo, día 9 de noviembre, marcadas únicamente con el Sí-Sí.

La carta es la siguiente:

L’Ajuntament de Vallromanes, és imparcial?

ICV va recolzar el Dret a Decidir. Va donar suport al 9N. Tot i així, s’ha trobat a la recepció de l’entrada de l’Ajuntament de Vallromanes, paparetes deixades amb una única opció marcada. On està la democràcia? On està l’imparcialitat? Per què no hi han les demès opcions? O simplement, paperetes en blanc sense marcar? La funció de l’Ajuntament no deuria ser la d’ incentivar la participació, i no fer campanya per una de les opcions? Doncs és la casa de tots. Cordialment David

ICV Vallromanes

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225