L’ocupació en positiu

noviembre 04 10:02 2014 Print This Article

cartaslCrec, Sr. Director, que acostumats a les males dades és bo i convenient que quan es produeix alguna de bona la comentem i ens alegrem. Les dades de l’EPA del tercer trimestre van ratificar la recuperació del mercat de treball, que va arrencar en els precedents. Ha estat un estiu realment històric en la lluita contra l’atur amb la major caiguda de la sèrie 195.000 aturats menys i la primera vegada que la taxa baixa del 24% des de 2011, per situar-se en el 23,67%. Però a més es va sumar el major increment de l’ocupació des del tercer trimestre del 2007, amb 151.000 nous llocs de treball. Estem davant d’una dinàmica consolidada producte d’unes reformes que han disposat el marc propici per treure partit del creixement econòmic.

Jesús Domingo Martínez

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225