Realisme econòmic

octubre 12 05:36 2014 Print This Article

cartaslQuan encara no s’han apagat els ecos de les dades positives de creixement d’ocupació, les declaracions del ministre d’Economia confirmen que el camí de la recuperació econòmica és llarg i que cal un exercici de realisme, que passa per reconèixer que de els errors també s’aprèn. El ministre d’Economia ha insistit que el neguit i el desànim de moltes persones, sí que són tinguts en compte a l’hora de prendre decisions de govern. El que no es pot negar és que els espanyols ja hem aconseguit alguna cosa, però no hem arribat a la meta. Al juny de 2012 l’economia espanyola es trobava a la vora del col·lapse, a punt de perdre la direcció i de necessitar un rescat. Avui l’economia espanyola està creixent; no és suficient, però la direcció i el rumb són completament diferents.

Jesús Domingo Martínez

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225