La Garriga organitza una nova edició de la Fira d’entitats al centre

junio 09 05:24 2013 Print This Article

firaentitats

La Garriga, 9 de juny de 2013

Les entitats i associacions de la Garriga sortiran al carrer el proper diumenge, 9 de juny, amb motiu de la 4a Fira d’Entitats. La jornada es celebrarà al centre del poble, i no al Passeig, com en l’última edició. Així, les 65 entitats participants es dividiran en tres espais diferenciats: la plaça de Can Dachs (entitats esportives), la plaça de l’Església i el carrer del Centre (entitats culturals i de participació) i la plaça del Doctor Vich (entitats de cooperació, igualtat, acció social, salut, seguretat ciutadana, ensenyament, comunicació, comerç i joventut). La fira s’inaugurarà a les 11 hores a la plaça de l’Església, on tot seguit hi haurà una actuació dels gegants de la Garriga. A més dels nombrosos espectacles per a totes les edats que es faran durant la jornada, a partir de les 19 hores es presentarà la Ruta del Pintxo 2013 a Can Raspall, on es podran tastar les receptes guanyadores del 2012 i conèixer totes les novetats de la nova edició. La cloenda de la fira tindrà lloc a les 20 hores i, per a l’ocasió, el públic gaudirà de la realització d’un Harlem Shake amb el Grup de Teatre Amateur Kòmix.

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225