El grup de teatre de l’Institut Vil•la Romana premiat al concurs Buero Vallejo

Junio 09 07:25 2013 Print This Article

28 Premi teatre

La Garriga, 9 de juny de 2013

El grup de teatre de l’Institut Vil·la Romana de La Garriga ha estat premiat en el concurs nacional Buero Vallejo que convoca la Fundació Coca-Cola. El dilluns, dia 3 de juny a les 18h, al MACBA es va fer el lliurament de premis, així com una petita representació -resum de les obres premiades. El grup de l’Institut Vil·la Romana va rebre el premi al millor plantejament escènic. L’obra de l’Institut Vil·la Romana  “Circus 2023” és una creació dels propis alumnes  dirigida per Anna Carner.

L’estrena de l’obra serà a final de curs. Se n’oferiran dues representacions al teatre Patronat de la garriga, una el dijous 20 de juny per a tot l’alumnat de l’institut i el dia abans al vespre, dimecres dia 19, per a les famílies.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.