Montmeló estrena el Festival de Teatre Infantil Kacu Mensi

mayo 18 08:15 2013 Print This Article

repla

Montmeló, 18 de maig de 2013

Aquest cap de setmana, Montmeló acollirà la primera edició del FITKAM, el Festival de Teatre Infantil Kacu Mensi a Montmeló, organitzada per l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi. Seran dos dies pensats perquè tant les famílies com els professionals del sector puguin gaudir amb alguns dels millors espectacles de teatre infantil. Tots els espectacles presentats pertanyen a companyies membres de l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi, així com a companyies que no són sòcies, però que estan representades per empreses que sí que formen part de l’Associació. L’entrada a tots els espectacles serà

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225