La Fira de Titellaires omple els carrers de Caldes d’espectacles

mayo 18 06:07 2013 Print This Article
Foto: Xavi Solanas

Foto: Xavi Solanas

Caldes, 18 de maig de 2013

La 16a Fira de Titellaires Romà Martí arriba aquest cap de setmana a Caldes de Montbui. Titellaires de diferents tècniques oferiran espectacles per a tots els gustos i per a totes les edats des d’ahir divendres fins al diumenge 19. L’escenari principal de la Fira tornarà a ser a l’aire lliure i a la plaça de l’11 de Setembre, però també podreu trobar espectacles en altres indrets emblemàtics de la vila, com l’Espai Can Rius, la Biblioteca de Caldes, el Cafè del Centre, l’Stage o la Residència Santa Susanna.

La Fira de Titellaires de Caldes, dirigida per Manel Ricart, va néixer l’any 1993 en homenatge al titellaire Romà Martí. Des d’aleshores la Fira ha esdevingut un punt de trobada de titellaires d’arreu i concita l´interès d’un nombros públic.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225