Alumnes de l’institut Vinyes Velles, guanyadors en el II Concurs de cristal•lització a l’escola

mayo 18 14:09 2013 Print This Article

30 montornes

Montornès, 18 de maig de 2013

L’equip format per Joel Rodríguez, Sara Rodríguez i José Luis López, alumnes de 4t d’ESO de l’IES Vinyes Velles de Montornès es va endur el primer premi en la Categoria de “Presentació oral i pòster” en el II Concurs de cristal.lització a l’escola. L’acte de lliurament va tenir lloc el passat divendres, 3 de maig, a l’Aula Magna de la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona. El treball premiat consistia en fer créixer els cristalls d’ADP (dihidrogen fosfat d’amoni), emprant la tècnica de la sobresaturació amb refredament lent.

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.