Pruna Motor organitza una activitat solidària per Sant Jordi

abril 18 13:42 2013 Print This Article

 

 

sant-jordi-02Granollers, 18 d’abril de 2013
PRUNA MOTOR ha decidit fer una crida a tots els Vallesans perquè, del 15 al 27 d’abril portin llibres (nous o de segona mà) a les seves instal.lacions, a canvi dels llibres donats, rebran una rosa, un llibre BMW i un punt de llibre.

Per cada llibre donat pels clients de PRUNA MOTOR, BMW Ibèrica en donarà un altre i el dia 30 d’abril, tots els llibres recollits es lliuraran a l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón .

Els llibres donats passaran a formar part de les biblioteques d’usuaris de l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón.
El centre disposa de tres biblioteques situades a les àrees principals (Àrea General, Àrea de Traumatologia i Rehabilitació i Àrea Matern-infantil) on cada dia diferents voluntaris passen per totes les habitacions per oferir als pacients ingressats i a les seves famílies un servei de lectura que es va ampliant gràcies a les generoses donacions que associacions o empreses com BMW realitzen a l’Hospital.
Una trentena de voluntaris mantenen actiu aquest servei amb el qual es pretén que l’estada del pacient i el seu entorn en Vall d’Hebrón sigui el més suportable possible.

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225