La màgia dels titelles embadaleix Mollet

abril 05 13:37 2013 Print This Article
foto: Toni Torrillas

foto: Toni Torrillas

Mollet, 5 d´abril de 2013

Els carrers, places i parcs de Mollet del Vallès tornaran a omplir-se amb la màgia dels titelles aquest cap de setmana amb la celebració de la VII Mostra de Titelles d’aquesta ciutat. El tret de sortida serà aquest divendres, 5 d’abril, amb una cercavila que anirà seguida del primer espectacle de la mostra, el muntatge familiar de Galiot Teatre “En Bernat el Pescador”.  El programa inclou un total de disset espectacles dissenyats per a públics ben diversos, i que consoliden la proposta com una trobada plural i amb muntatges de qualitat. Entre aquests destaquen apostes de gran format com “Titeretú” de la companyia Itinerària, que portarà unes mans de grans dimensions a la Rambla de Fiveller o la guitarra amb titelles a l’interior que Títeres Cuatrocaminos durà al Parc de Les Pruneres. Espectacles infantils com un que versarà sobre la vida de Pau Casals; familiars, com el que protagonitzarà un antiheroi ben peculiar a “Tall of Mr Punch”, o d’altres adreçats al públic adult, com “L’alè dels fils”, integren el cartell que compta amb una desena de companyies catalanes, però també de Suècia, França i Irlanda. L’essència dels titelles també arribarà als restaurants de la ciutat, que oferiran un Menú Titella i a les botigues del nucli antic de la localitat, que han decorat els seus aparadors per a l’ocasió. D´altra banda les pastisseries cuinaran els Mollets, les galetes artesanes pròpies del municipi, que decoraran en color blau en honor al Mollet Mullat, mascota de la Mostra. Activitats paral·leles com una exposició a La Marineta,  parades d’artesania o l’espai lúdic i de creació de titelles Cal Titella, completen l’oferta que, per primer cop, també inclou una trobada de la Unió Internacional de la Marioneta (UNIMA).

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225