Una jove de l´Ametlla becada per “La Caixa”

Marzo 29 10:15 2013 Print This Article

24 CRISTINA CANUDAS  BEQUES LA CAIXA

L´Ametlla, 29 de març de 2013

Cristina Canudas Raurell ha rebut una beca de l’Obra Social “la Caixa” amb la qual està cursant un màster en Teatre i Arts Escèniques a la Universidad Complutense de Madrid. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulada en Arts Escèniques per l’Escola Quarta Paret de Madrid. És cofundadora de la companyia teatral Roda Fetillera, amb la qual ha dirigit diferents projectes escènics. També ha participat com a creativa en projectes audiovisuals i com a responsable de comunicació en projectes artístics a Madrid i Barcelona. La universitària de l’Ametlla del Vallès, va rebre el diploma acreditatiu de l’ajut de “la Caixa” de mans del director general de la Fundació “la Caixa”, Jaume Lanaspa

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.