Concert dels finalistes del Sant Celoni Sona!

marzo 23 10:28 2013 Print This Article

28 sant celoni

Sant Celoni, 23 de març de 2013

La Sala Petita del Teatre Ateneu de Sant Celoni acollirà aquest dissabte, dia 23, un concert on els grups finalistes del Sant Celoni Sona! mostraran els seus directes per tal que el jurat pugui seleccionar un sol grup com a guanyador. El premi del concurs consisteix en l’enregistrament, masterització i edició d’un EP, 5 temes, en un estudi de gravació professional. Els quatre grups finalistes del Sant Celoni Sona!  del Concurs 2013 son: Último aplauso (rap, de Sant Esteve de Palautordera), A Destiempo (rock, de Santa Maria de Palautordera), Els Sulfitos (pop, rock, de Sant Celoni) i Bellaway (rock, pop, de Riells i Viabrea). El Sant Celoni Sona! és un concurs que organitza anualment l’Ajuntament de Sant Celoni per promoure els grups de música amateurs o semiprofessionals del Baix Montseny.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225