Torna la Passió de Llinars

marzo 16 08:08 2013 Print This Article
Foto: Xavi Solanas

Foto: Xavi Solanas

Llinars, 16 de març de 2013

El grup de teatre Till-Tall torna a posar en escena aquest cap de setmana, Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès. Les representacions es faran al Cinema Teatre de Llinars avui dissabte 16 i el diumenge 17, i també el cap de setmana del 23 i 24 de març a les 17 h.

La Passió que es representa des de l´any 2000, i que va ser renovada el 2009 després de dos anys de descans, està dirigida per Reyes Barragan i manté la seva aposta pel llenguatge fresc i actual. La història de la mort de Crist es presenta des d’un punt de vista femení, amb pocs elements com a decorat i amb la força dramàtica de la paraula com a protagonista. L´obra preten donar a conèixer el drama de les darreres hores de Crist tant creients com a no creients.

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225