Caldes acull el Mercat de l´olla i la caldera

marzo 16 10:13 2013 Print This Article
Foto: Xavi Solanas

Foto: Xavi Solanas

Caldes, 16 de març de 2013

Els dies 16 i 17 de març el centre històric de Caldes acull les parades i activitats del Mercat de l’olla i la caldera, una cita amb la gastronomia romana i l’aigua termal.

El Mercat va néixer fa cinc anys, sota el lema “Fem bullir l’olla” amb l’objectiu de singularitzar i posar en valor els productes de proximitat i de qualitat i els productes típics calderins. El mercat presenta com a singularitat l’olla gegant amb 1.600 litres de capacitat on es cuinarà aigua termal amb herbes aromàtiques de l’època romana.

Durant el mercat es podran assaborir plats de la cuina de comarca a través de les activitats anomenades “tastaolletes”, aquest any dedicats a l’època romana. El “tastaolletes” permetrà fer degustacions de mongetes del ganxet, sopa de farigola, sopa romana de verdures i pasta, llegums romanes amb una picada d’herbes, xai al forn, formatge fresc, entre d’altres.

Enguany està prevista la presència de unes 160 parades que s’instal.laran al centre històric i l´organització de diversos tallers i activitats per a tots els públics. Entre aquests hi ha una demostració d’artesania i oficis antics.

El Mercat d l´Olla també compte amb unes Jornades gastronòmiques que estan inspirades en l’època romana.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225