El Festival Mirades de Dones arriba de la ma de la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella

marzo 10 11:42 2013 Print This Article

 

La Garriga, 10 de març de 2013

Aquest diumenge, 10 de març, a les 12h, la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella inaugura una nova exposició dedicada a l’artista Conxa Sisquella anomenada “Conxa Sisquella, una lluita per la independència personal”. L’exposició s’emmarca dins del Festival Mirades de Dones, que es celebra arreu dEspanya i amb els actes de celebració del dia de la dona. L’exposició tindrà lloc a l’espai que fou el taller de la mateixa artista, a la seu de la Fundació. Aquest taller ha estat rehabilitat per tal de ser una sala d’exposicions i un espai polivalent obert a propostes artístiques i culturals. La rehabilitació ha estat possible gràcies al conveni entre la Generalitat i l’Obra Social de “la Caixa”, que també ha permès adequar tot l’edifici de la Fundació. L’exposició proposa “explicar el seu itinerari com a dona i artista i es podrà visitar del 10 de març al 7 d’abril, els divendres i dissabtes de 18 a 20h i els diumenges d’11 a 13h. Al marge de l´exposició s´han programat diverses activitats paral.leles que s´encetaran  el dimecres, 13 de març, amb la conferència de Fina Bernard, “Conxa Sisquella, vida i obra”.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225