El Dúo Dinámico encara agrada

octubre 26 11:39 2012 Print This Article

Foto: Xavier Solanas

Una aposta segura. El concert del Dúo Dinámico divendres passat al Teatre Auditori de Granollers, amb totes les entrades exhaurides demostra fins a quin punt segueixen triomfant els integrants d’aquesta formació que va viure moments especialment feliços ara fa 50 anys. Doincs bé, malgrat el transcurs dels anys, les seves lletres i les seves cançons (Resistiré, Quisiera ser, Eres tú, Quince años tiene mi amor…) van tenir una excel·let acollida a Granollers, amb un públic entregat a la causa i amb ganes de passar-ho bé.

Manuel de la Calva i Ramon Arcusa es van sentir ben acompanyats i encantats amb l’ambient que van viure… Tornen les ganes per sentir aquella música dels anys 60 i 70… A nivell local, els aficionats a grups com Els Geiser de Granollers (que estaran acompanyats per Santi Carulla dels Mustang) tenen una altra cita el proper dia 3 de novembre en aquest mateix escenari. RdV

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225