Polièdrica enceta la temporada a Ponent

septiembre 14 10:00 2012 Print This Article

REDACCIÓ

El granollerí Teatre de Ponent va presentar el passat dimecres al vespre la seva nova temporada. Ho va fer amb la presència de personalitats com el seu director, Frederic Roda, o representants de les diferents companyies que durant els propers mesos passaran pel seu singular escenari. Companyies com Polièdrica, que aquest mateix cap de setmana encetarà la nova cartellera. Ho farà amb un muntatge batejat amb el mateix nom que la pròpia companyia i dirigit per Montserrat Bonet. Una obra que combina la ironia, el drama i l’humor a partir de la trobada de cinc dones amb històries personals molt diferents. Les representacions tindran lloc el divendres i el dissabte a les 9 del vespre, i el diumenge a les 7 de la tarda.

La propera proposta tindrà lloc aquest dimecres al vespre i servirà per a encetar el cicle Dimecres Distrets, una manera de fomentar el teatre més enllà del cap de setmana. En aquesta ocasió, la companyia Filomena Teatre representarà “Velando a Julio”, un drama ambientat a la Barcelona de 1938 i dirigit per Adrià Freijo. El passi tindrà lloc a les 9 del vespre. Tancaran la programació de setembre els muntatges “Una comèdia DALÍrant”, de la companyia XaviVola Teatre i el musical “Landrys, laundry de dones”.

Durant l’acte de presentació d’aquesta nova temporada també es van donar a conèixer els marcs de col·laboració que Teatre de Ponent ha establert amb l’Institut del Teatre i la Coordinadora de Teatres Independents de Catalunya (CTIC) en àmbits com la programació o la difusió de noves propostes.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225