Guillamino presenta “Fang” a Granollers

junio 01 09:39 2012 Print This Article

Foto: RdV

El projecte que encapçala el barceloní Pau Guillamet va transformar dissabte passat la pista de la NAUB1 en tota una olla a pressió. Ho va fer amb un set list que va viatjar del soul a l’electrònica més estrident, passant pel funk, el hip-hop i el pop d’autor. Inici suau amb una versió a contrallum de “Let’s Stay Together” (Al Green) i un crescendo ininterromput, marcat per perles pròpies com “Fang fosc”, “Half-a-Romeo” o “Help Me”, totes procedents de la darrera obra de Guillamino, “Fang”. Les coreografies i passos de ball observats a les primeres files estaven més que justificats. O.S.

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225