El Ballet de Moscou presenta El Llac dels Cignes

abril 30 14:28 2012 Print This Article

Foto: Xavier Solanas

Els aficionats a la dansa al seu màxim últim nivell van tenir l’ocasió diumenge passat al Teatre Auditori de Granollers d’assistir a la representació especial dels membres del Ballet de Moscou, amb música de Piots I. Tchaikovski, en versió original i coreografia de Marius Petita i Lev Ivanov.

Els assistents, que ompliren el Teatre Auditori en una proposta que no formava part del programa dels 10 anys, van gaudir d’un gran espectacle amb ballarins i ballarines de gran nivell internacional. Cal destacar la direcció de Tmiur Fayziev, els solistes Cristina Terentieva i Alexei Terentiev. RdV

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225