Presentat el nou llibre de César Alcalá

abril 13 16:18 2012 Print This Article

Foto: Xavier Solanas

La Biblioteca Municipal de la Roca del Vallès acollí dimarts passat al vespre l’acte de presentació del llibre Las traiciones personales de Franco (Grup Malhivern), obra de César Alcalá, regidor municipal, escriptor, historiador… L’acte comptà amb la presència de l’alcalde, Rafael Ros, i de l’escriptor i editor, Santi Cucurella, que van explicar alguns aspectes relacionats amb l’autor i la seva capacitat a l’hora d’escriure llibres sobre temes ben diferents. El llibre, escrit en castellà, fa un repàs per alguns personatges importants que van estar relacionats unmoment o altre amb el general Francisco Franco. L’autor del llibre, coneixedor de la història, fa un repàs per la vida d’alguns d’aquests protagonistes per a descobrir quin paper van tenir. Una relació que contràriament a allò que molta gent creu no va ser de lleialtat total… per part del general. Ell parla d’en Gonzalo Queipo de Llano, Luis Casado Escudero, Rafael García-Valiño, Juan Yagüe, José Enrique Varela, Ramón Serrano Suñer, Ramon Franco Bahamonde… El llibre és una de les novetats del Grup Malhivern de cara a aquest Sant Jordi 2012. RdV

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225