Els Catarres causen expectació a La Gralla

marzo 23 16:50 2012 Print This Article

Foto: Xavier Solanas

Era una de les primeres iniciatives que els de la llibreria La Gralla feien en aquest camp i… l’acte va sorprendre els propis organitzadors. La presència dissabte passat a la tarda a la llibreria dels integrants del grup Els Catarres d’Aiguafreda, precedits d’un notable èxit des de fa uns mesos amb cançons ben conegudes, no va passar desapercebuda per a un destacat grup de seguidors que van voler fer-se fotos amb ells i escoltar algunes de les seves cançons en un mini concert que va tenir lloc al vestíbul que va constituir tot un regal. Després els integrants d’aquesta formació vallesana es van dedicar a signar discos… RdV

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225